DESPRE NOI

Industria construcțiilor

Produse pentru întreaga casă

Gama largă de vopsele, unelte și adezivi include lacuri, vopsele, baițuri, produse pentru tratamentul lemnului, emailuri, tencuieli și produse decorative cu efect special, de la calitatea economică până la cea superioară, atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatorii DIY.

Produsele sunt menite pentru aplicarea pe pereți și tavane, tratamentul suprafețelor de lemn ca de ex. parchet, panouri, mobilier, balustrade și garduri, dar și pentru tratamentul suprafețelor de metal la interior și exterior. Spectrul larg de produse este completat de tencuieli și vopsele pentru fațade. Datorită sistemului sofisticat de nuanțare, produsele sunt disponibile în mii de culori.

Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe
Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe
Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe

Industria construcțiilor

Producție, întreținere, poduri

Produse destinate pentru uz profesional în cursul procesului de producție în inginerie, vopsire de recondiționare în companii, sate și orașe, vopsirea mașinilor agricole, tratamentul de durată al podurilor, rezervoarelor și structurilor de oțel, dar și produse speciale pentru utilizare în domeniul gestionării deșeurilor și al apei potabile.
 
Uscarea rapidă permite utilizarea în cicluri de fabricație cu productivitate mare. Sistemul de nuanțare Temaspeed permite acces la o gamă largă a culorilor, iar ambalajele mici elimină necesitatea creării de stoc.
Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe
Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe

Industria lemnului

Uși, ferestre și mobilier

Sisteme de acoperire profesionale, adezivi și unelte pentru utilizare în industria de prelucrare a lemnului și industria mobilei. Portofoliul include produse adecvate pentru uz în producția ușilor și ferestrelor, a mobilierului pentru interior, a caselor și structurilor din lemn, dar și produse pentru recondiționarea cofrajelor și a structurilor din lemn.

Uscarea rapidă permite utilizarea în cicluri de fabricație cu productivitate mare. Sistemul de nuanțare permite acces la o gamă largă a culorilor, iar ambalajele mici elimină necesitatea creării de stoc.

Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe
Mai multe Mai multe Mai multe Mai multe